brodarevo
 
Početna Strana
Novosti
Sport
Zabava
Diskusije
Cafe SAFFARI
NET Radio
 
Video Zapisi
Geografija
Istorija
Ustanove
 
Filmska Arhiva
Muzička Arhiva
 
Brodarnetovci
Administracija
 
Brodarnetovci online: 2 (0)

Da li mislite da sadašnji odbor Letnje Lige dobro radi svoj posao?

- DA
- NE
- Ne zanima me

Diagram rezultata glasanja  
DA ( 820 ) - NE ( 347 ) - Ne zanima me ( 518 )

Sveže sa foruma:

17/01 01:07 » Amel odgovara na temu Posle duzeg vremena poceo je ponovo nivi-stari Radio
21/02 21:50 » back4ever odgovara na temu Vip na 3 Dana
28/01 14:06 » alen odgovara na temu ribolovci
22/11 20:49 » dezurniljubavnk odgovara na temu STA ZENE OCEKUJU OD MUSKARACA - GEST PAZNJE OBARA S NOGU
22/11 20:47 » dezurniljubavnk odgovara na temu LJUBAV 50 %50 KAKO SE OSJECATE POSLE TAKVE IZJAVE PARTNERA
20/11 21:59 » Jez odgovara na temu O.O letnje lige pocinje sa radom
11/09 16:13 » Sany odgovara na temu Stihovi
25/06 20:32 » Lejla22 odgovara na temu Sta trenutno slusate?
20/06 04:37 » Amel odgovara na temu STA POSLE PREVARE?
24/05 17:16 » ponjava odgovara na temu NOVI UPLOADI

06/07 03:24 » VIDEO BRDAR EDO - Bio sam na sve spreman ***(NOVO)***
05/06 01:58 » VIDEO Brdar Edo NOVO 2011 !!!
19/04 21:45 » VIDEO Bivsa mega-rock zvjezda Cat Stevens - Jusuf Islam
     ...više

 


Zdravstvenim centrima u Srbiji oprema od 18.000 evraKategorija: Opština
Brodarevo Clanak Zdravstveni centri i ustanove za brigu o deci i osobama sa posebnim potrebama u Prijepolju i Beogradu dobile su danas opremu u vrednosti 18.000 evra, koju im je u okviru humanitarne akcije uručila kompanija "Samsung Electronics".

Opremu su dobile Opšta bolnica i Dom zdravlja u Prijepolju i tri ustanove iz Beograda: Odeljenje dečje pulmologije u Centru za plućne bolesti Kliničko-bolničkog centrs "Dragiša Mišović", Dnevni boravak za decu i omladinu sa autizmom Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju i Studentski dom "Mika Mitrović".

DONACIJA U akciji su zdravstvenim centrima i bolnicama uručeni monitori, štampači, faksovi i multifunkconalni uređaji, LCD televizori, klima uređaji, mikrotalasne peći, frižderi, televizori i usisivači. Promoter humanitarne akcije "Zamisli da donesemo osmeh" je srpski košrakaš Vlade Divac, koji se na konferenciji za novinare zahvalio svima koji su omogućili akciji i dodao da je ponosan na firme koje hoće da učestvuju u hun ... više 
Komentara: (0)27/09/2007 rimad
 
Velika Župa: Tast nožem usmrtio zetaKategorija: Opština
Brodarevo Clanak Damira je u prijepoljskom naselju Velika Župa, posle kraće rasprave nožem u grudi ubo Emin Stršević (47), otac Damirove nevenčane supruge Emire (22),a zatim ga mrtvog gađali kamenjem.

PRIJEPOLJE - Damir Mehonić (32) iz Prijepolja smrtno je stradao prekjuče kasno popodne na kućnom pragu u prijepoljskom naselju Velika Župa, kada ga je posle kraće rasprave nožem u grudi ubo Emin Stršević (47) iz sela Dušmanići, otac Damirove nevenčane supruge Emire (22). Damir je sa teškim povredama prebačen u prijepoljsku bolnicu, gde su lekari pokušali reanimaciju koja nije uspela. Posle zločina, Emin Stršević se, po nezvaničnim informacijama, sam predao policiji, a juče nije bilo moguće potvrditi informaciju da li su privođene i njegove ćerke, Damirova nevenčana supruga Emira i njena sestra bliznakinja Elvira, koje su, po tvrdnji Damirove rodbine, učestvovale u napadu na ubijenog. Istražni sudija Opštinskog suda u Prijepolju Radomir Mazalica juče je samo kratko potvrdio da ga je u ponedeljak oko 17 ... više 
Komentara: (3)26/09/2007 rimad
 
DIVAC U PRIJEPOLJU SIMBOLIČNO OKONČAO KARIJERUKategorija: Opština
Brodarevo Clanak Proslavljeni srpski košarkaš Vlade Divac danas se u rodnom Prijepolju pred više hiljada sugrađana i simbolično oprostio od aktivnog igranja.

Divac je u 16,45 časova visoko podigao jednog mališana koji je 'zakucao' loptu kroz obruč ispred Doma kulture, što su okupljeni propratili ovacijama.

Divac je u rodni grad sa saigračima iz reprezentacije i NBA lige i brojnim prijateljima stigao 'Plavim vozom' oko 15 sati, a kasnije, sa tri autobusa, na glavni gradski trg gde ga je čekalo više hiljada sugrađana.

On se zahvalio na dočeku dodajući kako mu je želja bila da pokaže da za ostvarenje snova i želja nije bitno da li ste rodjeni u malom gradu ili metropoli.

'Iako je Prijepolje mali grad, iako nije metropola čovek ipak može da dođe do svojih snova i želja koje sam i ja imao kao mali, ovde gde je Lim i Mileševka', kazao je Divac, zahvaljujući se prijateljima koji su došli sa njim u Prijepolje i koji su mu mnogo u životu značili.

'Neki su već bili, nekima je ovo prvi put, a zahva ... više 
Komentara: (5)24/09/2007 rimad
 
Sve spremno za poslednji Divčev košKategorija: Ostalo
Brodarevo Clanak Najpoznatiji Srbin na svetu stiže u nedelju „Plavim vozom” u svoje rodno mesto, sa više od sto zvanica među kojima su Veber, Polard, Stojaković, Kukoč, Đorđevi, Greg Popović... – Na platou ispred Doma kulture govor i poslednji koš, a zatim izložba u muzeju, podeljena na sedam celina (Elan, Sloga, Partizan, reprezentacija, Lejkersi, Šarlot i Sakramento).

Prijepolje. – Groznica nedeljne večeri, za koju pripreme uveliko i užurbano teku, već danima trese Prijepolje. Ali pre no što se najslavnije ime gradića na Limu i najpoznatiji Srbin na svetu – Vlade Divac – svečano oprosti od košarke, predstoje dva dana humanitarnih akcija u Beogradu. U prisustvu mnogih naših i svetskih velikana igre pod obručima i drugih uglednih zvanica.

Sprema se spektakl za pamćenje, koji će na ulice Prijepolja izmamiti takoreći sve njegove stanovnike, sa mnoštvom događaja kao što su izložba Divčeve opreme, trofeja, fotografija u prijepoljskom muzeju, njegov „poslednji koš”, šetnja košarkaških zvezda kroz špal ... više 
Komentara: (0)21/09/2007 rimad
 
Od novinara do čistača ulicaKategorija: Zanimljivosti
Brodarevo Clanak Bjelopoljca Milenka Lela Lelovića (40) u njegovom rodnom gradu poznaju kao novinara i pesnika, ali i kao čistača ulica, putara, stražara, a u novije vreme šefa grupe komunalnih radnika za izradu grobnica i organizovanje sahrana.

"U selu Bjelice udaljenom dvadesetak kilometara od Bijelog Polja, gde sam rodjen i rastao, završio sam osnovnu školu i napisao prve pesme, a jednu od njih sam kao učenik trećeg razreda objavio u tadašnjem Titovom pioniru", kaže on.

Ozaren tim uspehom, uvek je u džepu imao parče papira i olovku da napravi belešku o nekom seoskom dogadjanju, koje je kasnije, kako kaže, "u inspirativnim trenucima pretvarao u stihove".

Lelović se pri upisu u bjelopoljsku gimnaziju odmah opredelio za informatički smer jer je verovao da će, kako se tad govorilo, svaki završeni učenik tog smera odmah dobiti novinarski posao.

Kako od toga nije bilo ništa, morao je vanredno da završi tekstilnu školu i zaposli se u fabrici "Vunko", da bi, uzgredno, saradjivao u fabričkom list ... više 
Komentara: (0)19/09/2007 rimad
 
Beli anđeo Perici DonkovuKategorija: Ostalo
Brodarevo Clanak Priboj - Umetnički selektor likovne kolonije Mileševa 2006. Đorđe Kadijević u prijepoljskom Domu kulture na otvaranju izložbe radova umetnika koji su prošle godine boravili u Prijepolju u koloniji dodelio je priznanja najuspešnijim likovnim stvaraocima prošlogodišnjeg saziva ove zanimljive manifestacije koja traje već 34 godine.

Plaketa Beli anđeo, rad akademskog vajara Dragomira Mileusnića, dodeljena je Perici Donkovu iz Niša, a specijalna plaketa za doprinos u razvoju likovne umetnosti pripala je Mustafi Skopljaku iz Sarajeva. Ljubitelji likovne umetnosti u Prijepolju ovih dana imaće priliku da pogledaju ostvarenja šest umetnika iz prošlogodišnjeg saziva.

Prema rečima likovnog urednika u prijepoljskom Domu kulture Dragana Kijanovića, ove godine u okviru kolonije Mileševa 2007. u Prijepolju od nedelje boravi deset umetnika, osam iz Srbije, jedan iz Rusije i jedan iz Francuske, tako ova manifestacija već odavno ima međunarodni karakter. Tokom boravka u gradu na Limu i Mileševci, ... više 
Komentara: (0)19/09/2007 rimad
 
Muzička arhiva na Brodarevo.NET sajtuKategorija: Brodarevo
Brodarevo Clanak Od danas VIP članovi mogu pristupiti muzičkoj arhivi na sajtu. Trenutno muzička arhiva broji 13 666 pjesama zabavne i 11 947 pjesama narodne muzike.

Arhiva ce se osvjezavati redovno sa raznim novitetima. Da postanete VIP član sledite link na početnoj strani.

Hvala!
Komentara: (0)18/09/2007 rimad
 
BP: Prijave protiv službenikaKategorija: Ostalo
Brodarevo Clanak Podnete krivične prijave protiv dva službenika skupštine Bijelog Polja osumnjičenih da su oštetili budžet za oko 370.000 eura.

Crnogorska policija podnela je danas Osnovnom državnom tužiocu u Bijelom Polju krivične prijave protiv F. H., rukovodioca Službe za uređenje prostora i investicije Skupštine opstine Bijelo Polje i A. K, sekretara Sekretarijata za finansije, privredu i razvoj tog grada, saopštila je policija.

Kako se navodi, sumnja se da su oni u poslednje dve godine oštetili budžet grada tako što su raznim preduzećima iz Crne Gore, poveriocima skupštine opštine, davali kreditne garancije i obavezali jednu od gradskih službi da ih vraća.

Preduzeća kojima je gradska uprava dugovala novac, podizali su kredite kod komercijalnih banaka, a obavezu njihovog vraćanja je preuzela lokalna služba za uređenje prostora i investicije, dodaje se u saopštenju.
Komentara: (0)18/09/2007 rimad
 
„Tatra“ najzainteresovanija za FAPKategorija: Ostalo
Brodarevo Clanak PRIBOJ - Mada je 21. septembar rok do kad treba da stignu obavezujuće ponude, već je poznato da ima interesovanja stranaca za kupovinu FAP-a, najveće fabrike privrednih vozila na Balkanu. Ovo preduzeće nudi se „u paketu“, uz matičnu fabriku sa 1.500 radnika i četiri zavisna preduzeća sa 550 zaposlenih.

Najveće interesovanje za FAP pokazala je češka „Tatra“, koja proizvodi privredna vozila i vozila za specijalne namene, rekao je za Fonet generalni direktor firme Mirko Stojović.

Ova češka fabrika bila je u identičnoj situaciji kao i FAP, prošla je put tranzicije i sada sa većinskim američkim kapitalom proizvodi godišnje po 3.500 kamiona, kaže Stojović, uz napomenu da su ovih dana stručni timovi „Tatre“ boravili u Priboju i izrazili zadovoljstvo stanjem opreme, proizvodnog programa i svim onim što su videli u fabrici. FAP je od 2000. godine otpustio oko 4.500 radnika, ovde je još uvek na snazi poziv svim zaposlenima da mogu napustiti preduzeće uz otpremninu od po 200 evra po godini ... više 
Komentara: (0)17/09/2007 rimad
 
Filaret Legijin jatakKategorija: Ostalo
Brodarevo Clanak Danica Drašković optužuje vladiku mileševskog da je mesecima posle Đinđićevog ubistva skrivao bivšeg komandanta JSO u banji kod Priboja

BEOGRAD - Danica Drašković, supruga lidera SPO, optužila je vladiku Filareta da je tokom akcije "Sablja" bio jatak prvooptuženom za ubistvo premijera Zorana Đinđića.

U jučerašnjoj kolumni u našem listu, nabrajajući sva "dobra dela" vladike Filareta, Draškovićeva episkopa mileševskog, između ostalog, proziva i za pružanje utočišta Legiji.

- Zahvalni su mu na tome što je mesecima u crkvi u banji kod Priboja skrivao Legiju kada je pobegao posle atentata na Zorana Đinđića, četvorostrukog ubistva na Ibarskoj magistrali, ubistva Stambolića i atentata u Budvi.

Svi znaju da se Legija tek posle tog vladikinog "gostoprimstva" krio u svojoj kući - naglašava naša sagovornica.

Prema njenom mišljenju, Filaret i Legija su se verovatno upoznali u ratu, a prijateljstvo su produbili posle toga.

Na primedbu da je sam vladika izjavljivao da nikada nije u ... više 
Komentara: (1)15/09/2007 rimad
 
Živnuće Priboj kad živnemo miKategorija: Ostalo
Brodarevo Clanak Kroz pogone pribojskog FAP-a sinuo je ovih dana tračak nade kada je među radnike fabrike stigla najava da se za njihovu firmu ozbiljno interesuje češka „Tatra“.

- Radnici su nekako živnuli, pozitivna atmosfera u pogonima rodila se nada da će nam biti bolje, da ćemo više i raditi i zarađivati - kaže Dragoljub Raičević, upravnik pogona transmisije u FAP-u.

Posle raspisanog tendera, predstavnici „Tatre“, fabrike koja je svojevremeno prošla tranzicioni put na kome je sada FAP, i u kojoj je sada većinski američki kapital, posetili su Agenciju za privatizaciju u Beogradu, omogućen im je pristup „sobi sa podacima“, a onda su obišli i pogone fabrike u Priboju. Posle osamdesetih godina, kada je u FAP-u radilo i svih 7.000 radnika, kada je ova fabrika bila respektabilna i u evropskim okvirima, kada su Pribojci imali pravo na licencu „Mercedesa“, u FAP-su, to priznaju svi u fabrici, teškom mukom preživeli godine inflacije, međunarodne izolacije, tranzicije...

- Tih godina proizvodili smo ... više 
Komentara: (0)14/09/2007 rimad
 
Neću ulaziti u politikuKategorija: Zanimljivosti
Brodarevo Clanak Naš proslavljeni košarkaš Vlade Divac će se nizom manifestacija, koje se od 21. do 23. septembra održavaju u Beogradu i Prijepolju, oprostiti od zvaničnog igranja košarke, ali u prvom planu je humanitarna akcija „Možeš i ti“, čiji je cilj da se prikupe sredstva za zbrinjavanje izbeglih i raseljenih lica koja žive u kampovima širom Srbije.

Reporteri „Blica“ posetili su slavnog košarkaša i njegovu suprugu Snežanu. Vlade tvrdi da je ova humanitarna akcija najvažnija utakmica u njegovom životu jer, kako kaže, košarka je bila zabava, a ovde su životi u pitanju. Specijalni gosti na njegovom oproštaju biće brojni saigrači iz NBA lige i reprezentacije. Porodica Divac trenutno živi u Madridu (Vlade je savetnik u košarkaškom klubu Real), zbog čega su prodali restoran u Sakramentu, a Vlade priča da je sin Matija talentovan za košarku, kao i da su se deca odavno navikla na stalna putovanja...

Fondacija „Divac“, koju vodi Snežana Divac, pokrenula je akciju „Možeš i ti“ za prikupljanje sredsta ... više 
Komentara: (0)14/09/2007 rimad
 
Ne znam hoću li kod DivcaKategorija: Ostalo
Brodarevo Clanak Dino Rađa rekao da još nije siguran da li će se pojaviti u Prijepolju.

Hrvatska košarkaška legenda Dino Rađa poručio je da ga ne zanima da li će se Vlade Divac politički angažovati u Srbiji. Bivši reprezentativac Jugoslavije još nije odlučio da li će se pojaviti na oproštaju Divca, koji je zakazan za 23. septembar u Prijepolju.

- Političko angažovanje Vlada Divca uopšte me ne zanima. Vidim da se po nekim medijima spekulisalo kako će Divac dolazak Tonija Kukoča i mene iskoristiti u neke druge svrhe, a ne u sportske. To sigurno neće biti razlog mog dolaska ili nedolaska na njegov oproštaj. U slučaju da tog dana imam neke važne privatne obaveze, teško da ću se pojaviti u Prijepolju, u suprotnom, dolazim sigurno. Vlade i ja smo veliki prijatelji odranije - poručio je Rađa.

Ceremonija opraštanja velikog asa počinje izložbom na kojoj će biti predstavljena cela košarkaška karijera Vlada Divca i kreće iz Prijepolja. Nakon toga, "turneja" se nastavlja kroz Srbiju, a zatim će obići i ve ... više 
Komentara: (0)14/09/2007 rimad
 
Razbijena mreža švercera cigaretaKategorija: Ostalo
Brodarevo Clanak Ministar unutrašnjih poslova Srbije Dragan Jočić izjavio je da je policija razbila organizovanu medjunarodnu kriminalnu grupu koja se bavila švercom cigareta.

Jočić je, na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, rekao da je uhapšen vodja grupe Anton Stanaj i još nekoliko članova.

Prema njegovim rečima, grupa je razbijena nakon višemesečne istrage i praćenja, a nekoliko članova jutros je uhapšeno kod Prijepolja, u posedu kamiona punog švercovanih cigareta.

Krijumčarski put je, prema Jočićevim rečima, vodio od Kine, Dubaija i Hrvatske ka Srbiji, Madjarskoj i zapadnoj Evropi. "Ovim smo presekli ozbiljan put krijumčarenja cigareta", rekao je Jočić i dodao da još nisu uhapšeni svi članovi grupe.

Tokom dana MUP je saopštio i da je u Priboju uhapšen glavni distributer ove grupe Željko Vujović, koji je pokušao da pobegne u kamionu punom cigareta.

Ministar je rekao da je MUP u proteklih sto dana intezivnom borbom protiv svih oblika kriminala obezbedio stabilno stanje bezbednosti ... više 
Komentara: (0)14/09/2007 rimad
 
RamazanKategorija: Ostalo
Brodarevo Clanak Svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti, u ime Brodarevo.NET ekipe, zelimo sretan Ramazan!

Ramazan je deveti mjesec po islamskom kalendaru kada je po vjerovanju muslimana Bog Poslaniku Muhammedu objavio prvu verziju Kurana. U mnogim džamijama tokom Ramazana svaku noć prouči se oko jedne tridesetine Kurana tako da se do kraja tog mjeseca prouči cijela sveta knjiga. Za muslimane Ramazan je vrijeme duboke duhovnosti, vrijeme ramišljanja, predanosti Bogu i samokontrole.

Post je bio način da se provjeri naša spremnost da krenemo iz lošeg u bolje stanje naše duše. Da praktično pokažemo svoju odanost na pravome putu. Da iskažemo svoju pokornost Alahu i njegovom poslaniku, i da osjetimo radost u vjeri, i spoznaji da naš ovozemaljski život ima smisla u čežnji da dodjemo do dženeta.

Nije samo važno da čovjek zna kako da živi na ovome svijetu, već je i važno da zna i vjeruje radi čega živi - radi obećanog dženeta. A, onaj koji je iskreno i predano postio može se nadati dženetu i mo ... više 
Komentara: (1)13/09/2007 rimad
 
Kraj košarkaške i početak nove karijereKategorija: Ostalo
Brodarevo Clanak Beograd - Legenda naše košarke Vlade Divac oprostiće se zvanično od košarke kroz niz manifestacija koje će se od 21. do 23. septembra održati u Beogradu i Prijepolju gde je veliki as pre više od 25 godina načinio svoje prve košarkaške korake

Divac je u ovaj program uključio i svoje mnogobrojne prijatelje, poznate ličnosti iz celog sveta koje će učestvovati u trodnevnoj manifestaciji u Srbiji.
- Moja želja je da upravo u Beogradu i mom rodnom Prijepolju kroz ovaj trodnevni program iskoristim priliku da se na neki način zahvalim ali ujedno i odužim svim svojim prijateljima koji su bili bitan deo moje karijere - izjavio je Divac.
Oproštaj od sporta koji ga je od visokog dečaka iz Prijepolja načinio jednom od najvećih zvezda svetske košarke ujedno će biti i početak nove humanitarne akcije koje su i bile sastavni deo Divčeve karijere.

Novoosnovana "Humanitarna organizacija Divac" (HOD) na čijem je čelu njegova supruga Snežana Divac ima nameru da se ozbiljno uključi u problem udomlja ... više 
Komentara: (0)12/09/2007 rimad
 
„Prljavi” novac diže cene nekretnina na ZlatiboruKategorija: Ostalo
Brodarevo Clanak Na sumnjiv promet objekata, naglo zidanje cena i nemoć opštine da se suprotstavi divljoj gradnji u srcu srpskog turizma upozorava prvi čovek Čajetine Milan Stamatović.

Zlatibor – Sumnjive pare iz prljavih poslova poslednjih meseci izgleda stižu na Zlatibor, pošto cene vikendica i privatnih apartmana, pa i placeva, skaču do neba i nekoliko stotina objekata je već promenilo vlasnika. Kupaca ima, iako je cena ara placa u centru dostigla više od 30.000 evra, metar kvadratni poslovnog prostora staje 5.000 evra, a stambenog 2.000 evra. Tragovi tog novca uglavnom vode iz Crne Gore, preko koje i albanski kapital dolazi ovde, u srce Srbije.
Sve ovo nam priča Milan Stamatović, predsednik Skupštine opštine Čajetina, varoši koja ima nešto više od tri hiljade žitelja, a pripada joj Zlatibor na kome u sezoni boravi i do dvadesetak hiljada turista.

Po njegovim rečima, sve se zahuktalo ove godine kada su započeti važni infrastrukturni projekti na planini. Uz pomoć države počela je gasifikacija, ... više 
Komentara: (0)10/09/2007 rimad
 
Priboj: Prijavljujte ambrozijuKategorija: Ostalo
Brodarevo Clanak Priboj -- Priboj je suočen sa sve većom opasnošću od ambrozije, nadležni apeluju na građane da prijavljuju gde ima korova.

Šef odeljenja za poljoprivredu u opštinskoj skupštini Zoran Novaković ponovo apelovao na građane da prijavljuju mesta na kojima buja ta biljka koja izaziva jake alergije. Ambrozija naročito raste uz prugu Beograd - Bar i oko naselja duž ove pruge. Proširila se na gotovo sve delove Priboja, a ljudi je u nedostatku informacija o opasnosti koje ona donosi ne prepoznaju i ne iskorenjuju.

Kako tvrde stručnjaci, ambrozija je kao korovska biljka opasna za sve vrste trave i povrća, ali je najopasnija za ljude jer njen polen veoma oštećuje pluća i pospešuje astmu, posebno kod dece.

Novaković je podsetio da je građanima još ranije upućen apel da prijavljuju lokacije gde se pojavila ambrozija, ali se na taj apel odazvalo malo Pribojaca. Na lokalnoj televiziji pokušano je da se ljudi upoznaju sa opasnostima kojima preti ovaj korov.

"Očigledno je da se mora voditi o ... više 
Komentara: (0)10/09/2007 rimad
 
Filaretu dozvoljena verska služba u Crnoj GoriKategorija: Ostalo
Brodarevo Clanak Beograd, Podgorica, Prijepolje - Vladika mileševski Filaret, kojem je uz obrazloženje da se nalazi na spisku osoba koje pomažu haškim beguncima, zabranjen ulazak u Crni Goru, prekinuo je jedanaestodnevni štrajk glađu nakon odluke crnogorskih vlasti da mu omogući bogosluženje u delu svoje eparhije u Crnoj Gori, uz strogi policijski nadzor.

Nakon što je za vikend prebačen u opštu bolnicu u Prijepolju, Filaret je juče izašao iz te zdravstvene institucije i nalazi se u manastiru Mileševa. Episkop se dobro oseća, ali u eparhiji mileševskoj, nisu iznosili detalje o njegovom zdravstvevnom stanju.

I pored krajnjeg ishoda, mediji pišu da Filaret ne može biti skinut sa spiska osoba za koje se pretpostavlja da pomažu haške begunce.
Slučaj Filaret isprovocirao je pojedine srpske zvaničke da istupe u javnost sa izjavama koje nisu samo pretile, kako je izjavio ministar inostranih poslova u Vladi Srbije, Vuk Jeremić, da postanu ozbiljan problem između Beograda i Podgorice, već su izazvale nep ... više 
Komentara: (2)10/09/2007 rimad
 
Vlade Divac kupuje kuće za izbegliceKategorija: Ostalo
Brodarevo Clanak Donatorske večeri, koncerti, ulična košarka sa najvećim igračima sveta, humanitarna akcija u kojoj će se prikupljati sredstva za otkup seoskih domaćinstava za izbegle i raseljene.

Kralj srpske košarke otputovaće „plavim vozom” do Prijepolja, praćen svitom zvezda NBA lige i svojih saigrača iz Evrope, bivše SFRJ i Srbije, kako bi 23. septembra u rodnom gradu svečano objavio početak novog „serijala mečeva” koji ga očekuju. Sredinom sedamdesetih godina prošlog veka, siromašni dečak Vlade Divac je na železničkoj stanici u Prijepolju, s pionirskom maramom, čekao voz u kome je bio maršal Tito, a sada će, kao nekrunisani vladar reketa, linije za tri poena i slobodnih bacanja, izaći iz nekadašnje vladarske kompozicije, objavljujući, u 39. godini, da humanitarni rad postaje njegova osnovna preokupacija. Dugo najavljivana manifestacija njegovog zvaničnog oproštaja košarke predstavljaće jedan od najvećih događaja ove godine na Balkanu. Od 21. do 23. septembra, u Beogradu i Prijepolju održaće se ... više 
Komentara: (2)06/09/2007 rimad


Prethodna Strana - Sledeća Strana Prva Strana  Prethodna Strana ... 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 ...  Sledeća Strana  Zadnja Strana  
Članarina
Registruj se
Zaboravljena lozinka

Counter Strike 1.6
cs.brodarevo.net:27015
Trenutno igrača: 1

Reklame sponzora

Google pretraga

Novi članovi
konkord
pic
damina
slavisko
grabežljivac

Vesti iz SCG
Ostalo...

Vesti iz Sveta
Ostalo...

Sport
Ostalo...

brodarevo.net (c) 2005 // stranica generisana za 0.05 sekundi
Brodarevo NET Radio